Hirdetés


Nagyon szomorú hír fogadott a Fodor Aukciósház oldalán :(


A bejegyzés becsült olvasási ideje < 1 perc

Számomra, és gondolom sokak számára is nagyon szomorú hír fogadott, amikor a fodoraukcio.hu weboldalra rákattintottam. Az oldal, az  ( egyetlen oldal amit el lehet érni ) közepén ez az üzenet olvasható:

Tisztelt Ügyfelek, kedves barátok!

Szomorúsággal közöljük, hogy több mint 250 árverés és megszámlálhatatlan boldog pillanat után irodánk bezár.

 

Tudtad? ( történelmi érdekességek )

IX. Gergely pápa a macskákat az ördögimádathoz társította. Ezután egész Európában tömegesen irtották ezeket az állatokat. A macskák hiánya aztán magával vonta a patkányok tömeges elszaporodását, amelyek nagyban hozzájárultak a pestis elterjedéséhez. A 14. századi nagy pestisjárványban a becslések szerint Európa lakosságának 30-60% meghalt, kb. 75-200 millió ember.

Nos, ezt valóban nagyon, nagyon sajnálom 🙁 Szerettem az aukcióikat, náluk sok esetben tudtam valóban ritkaságokat, különlegességeket vásárolni. Az itt felkínált kg-os, vagy több kg-os érem lotok-ban szinte minden esetben találtam valami érdekesebb, ritkább darabot. Náluk, érdemes volt ilyen tételre ( is ) licitálni. Ez sajnos a legtöbb magyar aukciós oldalra már nem jellemző. A kínálat nem nagyon változik, az árak nem licites árak, hanem magasan meghatározott vételi árak, amik persze több esetben reálisak, azonban már nem licitálhatóak.

A Fodor Aukciósházzal mindig meg lehetett beszélni mindent, rugalmasak voltak. Ezt mondjuk azért “hál istennek” a többi hasonló aukciósházról is elmondhatjuk, ebben nincs nagy különbség. Minden esetre tényleg nagyon sajnálom, hogy ennyi volt….ez nagyon nem jó “előjel”….remélem, nem mással ez már nem történik meg, és én azért titokban reménykedem, hogy talán egy napon, újra licitálhatok fodoraukcio.hu-s tételekre.

Köszönöm nektek, kedves Fodor Aukciósház Kft. hogy annyi sok örömet okoztatok nekem, és gondolom sokan másoknak is!

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések