Hirdetés


Magyar Pénzverő Zrt tájékoztató: Sorszám nélküli díszcsomagolt gyűjtői Petőfi 200 Ft-ok lesznek elérhetőek!


A bejegyzés becsült olvasási ideje < 1 perc

2023. május 8-án 8.00 órától elindítjuk a verdefényes Petőfi 200 Ft-os forgalmi érme emlékváltozatot tartalmazó, sorszám nélküli díszcsomagolt gyűjtői termék és rolni értékesítését, valamint a Raul Bott és Erdős Pál emlékérmék előjegyzésből visszamaradt, át nem vett példányait is elérhetővé tesszük.- adta ki a tájékoztatást a Magyar Pénzverő Zrt.

 

Tudtad? ( történelmi érdekességek )

IX. Gergely pápa a macskákat az ördögimádathoz társította. Ezután egész Európában tömegesen irtották ezeket az állatokat. A macskák hiánya aztán magával vonta a patkányok tömeges elszaporodását, amelyek nagyban hozzájárultak a pestis elterjedéséhez. A 14. századi nagy pestisjárványban a becslések szerint Európa lakosságának 30-60% meghalt, kb. 75-200 millió ember.

2023. május 8-án 8.00 órától elindítjuk a normál verdefényes Petőfi 200 Ft-os forgalmi érme emlékváltozatot tartalmazó, sorszám nélküli díszcsomagolt gyűjtői termék és rolni értékesítését, valamint a Raul Bott és Erdős Pál emlékérmék előjegyzésből visszamaradt, át nem vett példányait is elérhetővé tesszük. A felsorolt emlékérmék és csomagolt termékek a webáruházban a virtuális sorba-állító rendszeren keresztül, illetve az érmeboltban egyaránt megvásárolhatók lesznek.

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések