Hirdetés


Ismét drágul néhány postai szolgáltatás ( csomagfeladás, csomagautomata díjak, levélküldés )


A bejegyzés becsült olvasási ideje < 1 perc

Közzétette idei árait a Magyar Posta. Az elmúlt évhez képest észrevehető emelkedés történt a postai szolgáltatások díjaiban. Tavaly még 2060 forintért adhattunk fel egy 2 kilós csomagot, de idén már 2370 forintba kerül ugyanez a szolgáltatás. Az 5 kilós csomagok feladási költsége is nőtt, tavaly 2330 forintért adhattuk fel, míg idén már 2680 forintba kerül.

A csomagautomatánál feladott expresszcsomagok esetében is észlelhető drágulás. Tavaly egy 2 kilós expresszcsomag feladása 846 forintba került a cégeknek, idén azonban már 1101 forint. Az 5 kilós expresszcsomagok esetében ugyanezen időszak alatt az árak 978 forintról 1271 forintra emelkedtek.

Hirdetés


A levélküldés terén is változás történt. A belföldi elsőbbségi levél feladásának díja tavaly 300 forint volt, idén pedig 330 forintra emelkedett. A nem elsőbbségi levél feladásáért pedig tavaly 210 forintot fizettünk, míg idén már 230 forintot kell kifizetnünk. Ezáltal általánosságban elmondható, hogy a postai szolgáltatások díjai emelkedtek az elmúlt évhez képest. A teljes díjszabás, itt érhető el: Belföldi és nemzetközi postai díjak kivonata

 

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések