Hirdetés


Látni akarod a Bitcoinok Szent-Grálját? A hamarosan kezdődő, az eddig valaha volt legnagyobb fizikai kriptovaluta aukción ő is ott lesz!


A bejegyzés becsült olvasási ideje 2 perc

A Stack’s Bowers Galleries ( StacksBowers.com ) örömmel jelenti be a Bitcoinok és a fizikai kriptovaluták egy újabb, soha nem látott választékát a 2022-es nyári Global Showcase Aukción ( Az élő licit 2022. augusztus 25-én kezdődik ).

Ez az ajánlat a cég 2022. áprilisi és júniusi aukciói során rekordot jelentő bitcoineladások nyomán jött létre, ahol erős, akár 5000%-os prémiumot is realizáltak. A 2022-es nyári aukción a népszerű Casascius, Satori, BTCC és MoonBits sorozatok szerepelnek 0,001 Bitcointól, 5 Bitcoinig, valamint számos Fresh LTC, 0,5 Litecoin darab, kifejezetten a gyűjtők számára.

Ezt a válogatást egy hihetetlen 2012-es Casascius 5 Bitcoin “Bitnickel” emeli ki, amely a PCGS által hitelesített két példány egyike. A Stack’s Bowers Galleries egy rendkívül ritka Double Error 2011 Casascius 1 Bitcoint is örömmel mutat be, amely a sorozat egyik Szent Grálja.

Kettős hiba ( Double Error ), 2011 Casascius 1 Bitcoin

A nyári aukció egyben a cég bemutatkozása a Casascius sorozat ezüstpéldányával, amely során egy lenyűgöző, 2013-as Casascius 1 Bitcoin  SP-69 (PCGS) minősítésű darab kerül eladásra.


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

1816-ban nem volt nyár a Földön. A "Dido building Carthage" című William Turner festményen egy szokatlanul ragyogó Napot láthatunk. Talán a művész így próbálta meg ábrázolni az indonéz Tambora vulkán kitörése miatt keletkező szokatlan fényhatásokat. 1815 áprilisában szokatlan természeti katasztrófa következett be a Földön: a Tambora vulkán kitörése annyi gázt és hamut lövellt a légkörbe, ami éghajlatváltozást okozott az egész bolygón. 1816-ot ezért nyár nélküli évnek nevezik, és a mai napig ez volt a leghidegebb év az emberiség történelme során, amióta csak dokumentáljuk az időjárási megfigyeléseket. A hőmérséklet világszerte csökkent, ami hatalmas terméskiesést, állatpusztulást és globális élelmiszerhiányt okozott. A tudósok szerint az abnormális hideg oka az 1815-ös indonéz vulkánkitörés, valamint számos más nagyobb kitörés volt 1808 és 1814 között. A légkörben felhalmozódott jelentős mennyiségű hamu következtében kevesebb napfény jutott át a sztratoszférán. Több hónapba telt, mire a hamu teljesen szétterjedt a Föld légkörében, így az 1815-ben bekövetkezett hatalmas kitörés hatása ebben az évben még nem is volt igazán észlelhető Európában, 1816 márciusában azonban már annál inkább, amikor nem érkezett a tavasz, hanem továbbra is szokatlanul télies maradt a hőmérséklet. Áprilisban és májusban rengeteg hó, eső és jégeső esett, júniusban és júliusban pedig nulla fok alatti hőmérsékletek voltak az Egyesült Államokban: New Yorkban és New Englandben a hó is esett. Németországot szokatlanul erős viharok sújtották ebben az évben, sok folyó kiöntött, Svájcban pedig az év minden hónapjában esett a hó.

2013 Casascius, 1 Bitcoin minősített SP-69 (PCGS)

Ezenkívül a töredékes Satori , BTCC és MoonBits vonzó belépési árakat kínál azoknak a gyűjtőknek, akik ebbe a kategóriába szeretnének belemerülni, és 0,001 és 0,5 Bitcoin közötti címleteket keresnek . A Fresh LTC sorozat ritkán látott példányai szintén ritka lehetőséget kínálnak a gyűjtőknek, hogy megszerezzék ezt az alulról építkező terméket.

Az összesen 42 tételt tartalmazó Stack’s Bowers Galleries 2022 nyári aukció a fizikai kriptovaluták legnagyobb kínálata, amelyet élő aukción valaha bemutattak. Ezeket a darabokat a Ritkaságok Éjszakája szekció végén árusítják, amely augusztus 25-én, csütörtökön nyílik élő licitre, közvetlenül a 7. ülés befejezését követően.

Ha kérdései vannak ezzel a bitcoin-kínálattal kapcsolatban, vagy ha fizikai kriptovalutáját egy jövőbeli aukcióra kívánják küldeni, lépjen kapcsolatba a Stack’s Bowers Galleries-vel még ma a Consign@StacksBowers.com vagy a 800-566-2580 címen.

A Stack’s Bowers Galériákról

A Stack’s Bowers Galleries élő, internetes és speciális aukciókat bonyolít le ritka egyesült államokbeli és világi érmékkel, valamint valuta- és ősi érmékkel, valamint közvetlen értékesítést végez kis- és nagykereskedelmi csatornákon keresztül. A vállalat közel 90 éves öröksége magában foglalja a legértékesebb egyesült államokbeli érme- és valutagyűjtemények katalogizálását és értékesítését, amelyek valaha is átmentek egy aukciós blokkon. E. Eliasberg, Sr. Collection, The Harry W. Bass, Jr. Collection, The Joel R. Anderson Collection, The Norweb Collection, The Cardinal Collection és The Battle Born Collection – hogy csak néhányat említsünk.

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések