Látni akarod a Bitcoinok Szent-Grálját? A hamarosan kezdődő, az eddig valaha volt legnagyobb fizikai kriptovaluta aukción ő is ott lesz!

Látni akarod a Bitcoinok Szent-Grálját? A hamarosan kezdődő, az eddig valaha volt legnagyobb fizikai kriptovaluta aukción ő is ott lesz!
 

Tudtad? ( történelmi érdekességek )

1525 és 1866 között, kb.: 12 és fél millió embert raboltak el Afrikából, és adtak el rabszolgának az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és a Karibi-térségben.

Hirdetés


A Stack’s Bowers Galleries ( StacksBowers.com ) örömmel jelenti be a Bitcoinok és a fizikai kriptovaluták egy újabb, soha nem látott választékát a 2022-es nyári Global Showcase Aukción ( Az élő licit 2022. augusztus 25-én kezdődik ).

Ez az ajánlat a cég 2022. áprilisi és júniusi aukciói során rekordot jelentő bitcoineladások nyomán jött létre, ahol erős, akár 5000%-os prémiumot is realizáltak. A 2022-es nyári aukción a népszerű Casascius, Satori, BTCC és MoonBits sorozatok szerepelnek 0,001 Bitcointól, 5 Bitcoinig, valamint számos Fresh LTC, 0,5 Litecoin darab, kifejezetten a gyűjtők számára.

Ezt a válogatást egy hihetetlen 2012-es Casascius 5 Bitcoin “Bitnickel” emeli ki, amely a PCGS által hitelesített két példány egyike. A Stack’s Bowers Galleries egy rendkívül ritka Double Error 2011 Casascius 1 Bitcoint is örömmel mutat be, amely a sorozat egyik Szent Grálja.

Kettős hiba ( Double Error ), 2011 Casascius 1 Bitcoin

A nyári aukció egyben a cég bemutatkozása a Casascius sorozat ezüstpéldányával, amely során egy lenyűgöző, 2013-as Casascius 1 Bitcoin  SP-69 (PCGS) minősítésű darab kerül eladásra.

2013 Casascius, 1 Bitcoin minősített SP-69 (PCGS)

Ezenkívül a töredékes Satori , BTCC és MoonBits vonzó belépési árakat kínál azoknak a gyűjtőknek, akik ebbe a kategóriába szeretnének belemerülni, és 0,001 és 0,5 Bitcoin közötti címleteket keresnek . A Fresh LTC sorozat ritkán látott példányai szintén ritka lehetőséget kínálnak a gyűjtőknek, hogy megszerezzék ezt az alulról építkező terméket.

Az összesen 42 tételt tartalmazó Stack’s Bowers Galleries 2022 nyári aukció a fizikai kriptovaluták legnagyobb kínálata, amelyet élő aukción valaha bemutattak. Ezeket a darabokat a Ritkaságok Éjszakája szekció végén árusítják, amely augusztus 25-én, csütörtökön nyílik élő licitre, közvetlenül a 7. ülés befejezését követően.

Ha kérdései vannak ezzel a bitcoin-kínálattal kapcsolatban, vagy ha fizikai kriptovalutáját egy jövőbeli aukcióra kívánják küldeni, lépjen kapcsolatba a Stack’s Bowers Galleries-vel még ma a Consign@StacksBowers.com vagy a 800-566-2580 címen.

A Stack’s Bowers Galériákról

A Stack’s Bowers Galleries élő, internetes és speciális aukciókat bonyolít le ritka egyesült államokbeli és világi érmékkel, valamint valuta- és ősi érmékkel, valamint közvetlen értékesítést végez kis- és nagykereskedelmi csatornákon keresztül. A vállalat közel 90 éves öröksége magában foglalja a legértékesebb egyesült államokbeli érme- és valutagyűjtemények katalogizálását és értékesítését, amelyek valaha is átmentek egy aukciós blokkon. E. Eliasberg, Sr. Collection, The Harry W. Bass, Jr. Collection, The Joel R. Anderson Collection, The Norweb Collection, The Cardinal Collection és The Battle Born Collection – hogy csak néhányat említsünk.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK EBBEN A TÉMÁBAN
Sir Thomas Gresham: „…a jó és a rossz érme nem foroghat együtt” ( A Gresham-törvény )

Létezik egy kevésbé ismert monetáris "törvény", a Gresham-törvény, amiről ejtenék most pár szót. Azért mert már több száz éve jól >>>

Ahogy pár napja jósoltuk, “mozgolódik” az arany, és ezüst 🙂 Végre 🙂

Mint azt ahogy pár napja említettem, nagyon úgy néz ki, hogy a trendforduló megtörtént! Az okokat nem próbálom most részletezni, mivel >>>

Kezd az az érzésem lenni, hogy menthetetlen a világ, mert túl sok a pénz!!!

Már régen írtunk az arany, és ezüst piacról. Ennek egyszerű oka volt... Nem volt mit írni róla! Kb. ugyan az >>>

Az arany, ezüst, tőzsde jövője. “Ez most más”…Nem, ez nem más, csak “elfelejtettük”, hogy milyen 🙂

Nos ismét aktuális, egy kis arany, ezüst, tőzsde elemzés. Hogy miért? Mert bár lassan több mint 10 éve, semmi sem >>>

Hirdetés