Hirdetés


Íme Baba Vanga 7 jóslata, a 2024-es évre!


A bejegyzés becsült olvasási ideje 2 perc

Baba Vanga-ról, az ismert jósnőről már írtunk:  Rövid életrajz Baba Vangaról, a híres jósnőről ( …és megnézzük azt is, hogy szerinte mit hoz a jövő ). Ebben a cikkben “természetesen” lehetett olvasni a jövőbeni jóslatairól, azonban 2024-es év valamiért kimaradt, ezt pótolnánk most. Mit hoz tehát a 2024-es év, Baba Vanga szerint. Íme 7 jóslata, az elkövetkező évre:

1. Változás a bolygónk pályáján

7 jóslata közül az első a bolygónk pályájának megváltozását jelenti. A gravitációs erők bármilyen égitestben orbitális változásokat idézhetnek elő az űrben. A jelentős pályaeltolódás azonban jelentős következményekkel járhat a Földre nézve, ami az éghajlat megváltozásához és potenciálisan megnövekedett sugárzási szinthez vezethet.

2. Gazdasági válság, geopolitikai feszültségek

Hatalmas gazdasági válság várható, nő az adósság és komoly geopolitikai feszültségek is lesznek ismét.

3. Biofegyver fejlesztés

Baba Vanga harmadik jóslata egy biofegyver bevetése körül forog. Megjövendöli, hogy egy „nagy ország” biológiai fegyverek tesztelésében vagy támadásokban fog részt venni, ami kifejezetten baljóslatúnak tűnik.

4. Kvantumszámítás

Baba Vanga negyedik előrejelzése jelentős előrelépést vár a kvantumszámítástechnikában. Az elmúlt években jelentős növekedés ment végbe az AI-technológiák terén, és ezzel párhuzamosan a kvantumszámítástechnika is jelentős előrelépéseket tesz. A kvantumszámítógépek felgyorsítják a problémamegoldást a kvantummechanikai hatások kiaknázásával és a „qubitek” ( kvantumbitek ) alkalmazásával. Baba Vanga puszta képessége, hogy ilyen technológiai fejlődést képzeljen el hegyvidéki lakóhelyéről, valóban elképesztő.


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

A Bastille ostroma ( 1789. július 14. ) idején összesen csak 7 fogoly volt bebörtönözve. Közülük négyen váltóhamisítók voltak, ketten elmebetegek, a hetediket pedig a szexuális perverziói miatt zárták be.

5. Genetikai manipuláció

Az ötödik prófécia szerint, jelentős áttörés várható az emberek genetikai manipulációjában az orvostudomány területén. Baba Vanga olyan jövőt látott előre, ahol az embereket laboratóriumokban “teremtik” és genetikailag módosítják, és ennek a jelenségnek a lehetősége már a következő évben elkezdődik. Már tanúi voltunk a genetikai tesztelés fejlődésének, valamint jelentős előrelépésnek az in vitro megtermékenyítés ( IVF ) terén. Bár az előrejelzés kissé valószínűtlennek hangzik, az elmúlt évek tudományos fejlődését figyelembe véve, talán bármi lehetséges!

6. Putyin meggyilkolása?

Furcsa módon Baba Vanga hatodik próféciája rendkívül konkrét a részleteiben. Azt állította, hogy előre látott egy merényletet Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen a következő évben. Baba Vanga azt állította, hogy a támadást valaki Vlagyimir Putyin elnök saját országában követte el.

7. Orvosi áttörés

Baba Vanga hetedik jóslata úgy képzeli el, hogy 2024 jelentős áttörés lesz az olyan betegségek kezelésében, mint a rák és az Alzheimer-kór. Így fogalmaz: “az emberiség hatékonyan korlátozza a rákot vasláncokkal“.

 

Baba Vanga sok egyéb megvalósult jóslata mellett, megjósolta saját halálának pontos dátumát is. Mégis, bizonyos fokú szkepticizmus övezi ezeket a közelmúltbeli előrejelzéseket. Ez a szkepticizmus nagyrészt abból a tényből is fakadhat, hogy a 2023-ra vonatkozó előrejelzéseinek egy része még nem valósult meg. Mert bár  előre látta, hogy 2023-ban napvihar lesz, ami valóban meg is történt több esetben ( Hatalmas napvihar éri el a Földet, ez lehet a következménye, vagy G1 AND G2 WATCHES FOR 30 NOV – 1 DEC, 2023 ), de jósolt a csernobili katasztrófához hasonló nukleáris robbanást is, ami azonban eddig ( szerencsére ) nem történt meg.

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések