Hirdetés


Hatalmas tőzsdei emelkedés lesz holnap!!! Csökken az infláció, gyengülni fog a dollár!!!


A bejegyzés becsült olvasási ideje < 1 perc

Holnap ( 2024 január 11. ) magyar idő szerint, 14.30-kor amerikai CPI adat érkezik. Vagyis az aktuális inflációs adat. Amit közölni fognak, azt egyszerű megjósolni. A vártnál sokkal jobban fog esni az infláció. Vagyis remek hír fog érkezni. A tőzsdei reakció is egyértelmű. Minden index, történelmi csúcsra fog emelkedni, a dollár esni fog, az arany, ezüst emelkedni. 


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

A Luftwaffénak volt egy fő vallatója, Hanns Scharff, akinek a taktikája az volt, hogy a lehető legkedvesebb legyen. Scharff legjobb taktikája a foglyok információszerzésére a következők voltak: természetjárás őrök jelenléte nélkül, házi ételek sütése, viccek mesélése, sörivás és délutáni tea ismert német pilótákkal. "Kihallgatásai" annyira sikeresek voltak, hogy az amerikai hadsereg később beépítette módszereit, saját oktatási rendszerébe.

Vagyis ha sok pénzt akarsz keresni, akkor vásárolni kell azonnal. Főleg a mesterséges intelligenciával összeköthető részvényeket. A legjobb vétel, az NVIDIA, mivel éves szinten csak 240%-ot emelkedett. A másik legjobb vétel a Bitcoin, és Ethereum kriptopénz. Ezek minimum megduplázódnak, a tőzsde indexek pedig holnap, minimum 2-3%-ot fognak emelkedni. Amennyiben pedig “negatív” hírek érkeznek, bár ennek minimális az esélye, a DAX, német tőzsdét kell venni, mert az sosem esik! Szóval a lényeg, a tőzsdék holnap ( is ) emelkedni fognak, és mindörökké, minden nap!!

 

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések