Hirdetés


Szenzációs bejelentés! Idegen életformákat azonosítottak, és ezt most a mexikói kormány is komolyan veszi!


A bejegyzés becsült olvasási ideje 2 perc

Két állítólagos “nem emberi” idegen holttestet mutattak be mexikói politikusoknak. A múmiák üvegbe zárt dobozokban voltak kiállítva hivatalos bemutatón Mexikó Kongresszusában, egy olyan meghallgatáson, amely nagy izgalmat keltett az UFO ( azonosítatlan repülő objektum ) rajongók körében.

A politikusoknak elmondták, hogy Cusco, Peru városában találták őket, és korukat 1000 évesnek becsülik.  Az eseményt Mexikóvárosban az újságíró és UFO-kutató Jaime Maussan vezette, aki eskü alatt tanúskodott, hogy az DNS-ük majdnem harmada “ismeretlen”, és a példányok nem részei az eddig ismert evolúciós folyamatoknak. “Ezek a példányok nem részei a Földön történt evolúciós történelmünknek”, mondta bemutatójában a mexikói kormányzati tisztviselőknek és az Egyesült Államok képviselőinek, de nem olyan lények, amelyeket egy UFO-szerencsétlenség helyszínéről mentettek ki.


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

A japánok a második világháborúban különleges fegyverként használták fel a legyeket. Mindegyiket kolera vírussal fertőzött edénybe mártották és Kína határában engedték szabadon őket. Mivel a japánok beoltatták magukat a betegség ellen, ezért őket nem fertőzte meg. Ám a határ mellett élők közül, közel fél millióan kapták el a betegséget.

A teljes kongresszusi meghallgatás igen hosszú volt, de a lényeget 3 óra 2 perc környékén láthatjátok. Ekkor mutatják be a “testeket”.

A testeket diatóma- ( alga- ) bányákban találták, ahol sok év alatt, megkövültek. Maussan elmondta a Mexikóvárosi küldöttségnek, hogy a példányokat a Mexikó Autonóm Nemzeti Egyetemén vizsgálták meg. Elmondta, hogy a tudósok radiokarbon-datálást használtak a DNS-bizonyítékok összegyűjtéséhez, és a röntgensugarak azt mutatták, hogy az egyik példányban “tojások” vannak. A kongresszusi képviselők elmondták, hogy az információval “gondolatok” és “aggodalmak” merültek fel, és úgy vélték, hogy “folytatni kell ezt a beszélgetést”. Ryan Graves, egy korábbi amerikai haditengerészeti pilóta, aki júliusban azt állította, hogy az UFO-k vagy UAP-k ( azonosítatlan anomális jelenségek ) számát “bruttóan alábecsülik”, szintén jelen volt.

Azt azonban mellékesen megjegyezném, hogy 2017-ben Maussen már részt vett hasonló leletek elemzésében. Ez esetben is egy humanoid alak görnyedt, mumifikálódott testét mutatták be, hosszúkás koponyával, valamint három ujjal mindkét kezén és lábán. Maussen állította, hogy “egy idegen testét” fedeztek fel, azonban később kiderült, hogy egy emberi gyermek teste volt. Az ügy odáig fajult, hogy Maussent le is tartóztatták, de végül tisztázta magát.

Forrás: news.sky.com, 1,000 year-old ‘alien corpses’ displayed in glass cases in Mexico

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések