Felhasználási feltételek

HirdetésHonlapunk használatakor Ön elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket, melyeket időről időre megváltoztathatunk. Felhívjuk figyelmét, hogy bármelyik internetes oldalunk alján a megfelelő hivatkozásra kattintva megtekintheti az érvényes feltételeket. A leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat ( például link, website, weboldal, honlap, mail stb. ) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

Információink

A numizmatikamagyarorszag.hu-n számos információs anyag található, ezek lehetnek cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, eszközök, képek, multimédiás anyagok és reklámok. Felhívjuk figyelmét, hogy a numizmatikamagyarorszag.hu-n található tartalmakban leírtakat, a legtöbb esetben személyes, szubjektív megközelítésből vizsgáljuk, és mutatjuk be. Éppen ezért, egy esetleges érme, bankjegy vagy egyéb értéktárgy  értékbecslését NE tekintse konkrét ajánlásnak, azok kizárólag tájékoztató jellegűek. Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a numizmatikamagyarorszag.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk. Az Ön felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze azoknak az eszközöknek az eredményeit, amelyeket mi weboldalainkon az Ön rendelkezésére bocsátunk ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ehhez vegye szakember, vagy más, felkészült, numizmatikai, értékbecslés ( becsüs ) képzettséggel rendelkező személy segítségét. Honlapunk egyes információi származhatnak Öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más – akár tőlünk, akár mástól származó – internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A numizmatikamagyarorszag.hu működését szabályozó előírások

Mivel a numizmatikamagyarorszag.hu más országokból is meglátogathatók, ezért alapvetőnek tekintjük, hogy oldalaink meglátogatásával Felhasználóink egyben kifejezik egyetértésüket a Magyarországon érvényes előírásokkal. Az oldalainkon látható adatokról elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Nem vállaljuk a felelősséget azokért az esetekért, amikor valaki olyan helyről éri el oldalainkat, és úgy használja fel a nálunk talált információkat, ahol és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.

Az olvasói beleegyezésről

Hirdetés


Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között. Fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

További rendelkezések

A numizmatikamagyarorszag.hu oldalain tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal. A numizmatikamagyarorszag.hu jogosult a portál és a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység ( bejegyzés, hozzászólás, stb. ) törlésére. Súlyos jogszabálysértés észlelése esetén a numizmatikamagyarorszag.hu a hatáskörrel rendelkező hatóságot megkeresi és az érintett felhasználó regisztrációs ( személyes ) adatait jogosult a hatóság részére átadni.

A numizmatikamagyarorszag.hu fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját felfüggessze, illetve oldalait minden olyan személy elől, aki a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el. A numizmatikamagyarorszag.hu jogosult az üzleti érdekeit sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítani oldalairól. A numizmatikamagyarorszag.hu nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan. A numizmatikamagyarorszag.hu oldalon található fényképek, sok esetben csak illusztrációk!

A numizmatikamagyarorszag.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak, melyre szerzőink, szerkesztőink figyelmét is felhívjuk. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

A felhasználási feltételek, kelt: 2021 október 23.-án.

Hirdetés