Hirdetés


Végre megértettem! Okostelefonra, mesterséges intelligenciára, sokkal nagyobb szükség van mint élelmiszerre, vagy vízre. Jó éjszakát Világ, Jó volt veled! 


A bejegyzés becsült olvasási ideje 2 perc

A lehető legrosszabb döntést fogom hozni!“-írtam egy régebbi cikkemben. Jelentem, sikerült 🙂 Mivel tartottam a short pozícióimat, súlyos veszteségeket szenvedtem.


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

Oroszországban kifogyott a vodka a második világháború végének ünneplésekor. A háború befejeztével az emberek elözönlötték az utcákat, és addig buliztak, amíg a nemzet összes vodkatartaléka el nem fogyott.

A már megszokott töretlen emelkedés a tőzsdéken, nem hagyott alább. Bármilyen hír, adat jöhetett, mindenre emelkedéssel reagált. Ha kijött egy rossz adat, akkor örültünk, mert lehet ez az utolsó rossz adat. Ha jó adat jött ki, okosnak hittük magunkat, hisz meg mondtuk előre, hogy javulni fognak a dolgok. Nos a napokban pedig “tényleg” jó hírek jöttek. Csökkenni kezdet az infláció több országban, közel lehet a kamat emelések vége. Számomra ez az időszak is elképesztő volt. Valamivel, mert azért nem mondom, hogy drasztikusan, kevesebb volt az ingyen pénz, drágább volt a hitel, de ennek ellenére sem volt ebből érezhető semmi, de semmi! a tőzsdéken. Most pedig, hamarosan, újra érkezik az ingyen pénz! Mi lesz így? A valaha volt legnagyobb pénzügyi buborék fog fújódni, de sosem fog kidurranni 🙂 Végtelen tőzsdei emelkedés jön, kockázatmentesen lehet, a legkockázatosabb befektetésekbe pénzt rakni. Én megvárom “becsülettel”, hogy az összes pénzemet elbukjam, már csak azért se 🙂 fogok átállni a sötét oldalra.

Ezzel vége is a válságnak, vagyis nem is volt. ( erről is írtam már régebben: Nincs válság, nem is volt, nem is lesz! , és nagyon úgy néz ki, hogy tényleg nem is lesz soha! Miért is gondolom így? Mert a tőzsde mindig tudja előre mi fog történni! Márpedig az most ezt mondja, mint egy felakadt lemez. És végre megértettem én is, és hiszek is benne, hogy okostelefonra, mesterséges intelligenciára, sokkal nagyobb szükség van mint például földgázra, élelmiszerre, vagy vízre. Ezek nélkül lehet élni ( egy ideig 🙂 ), de az előbbiek nélkül biztosan nem! Jó éjszakát Világ, Jó volt veled!

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések