Hirdetés


Magyar Pénzverő Zrt., hírek! Készlethiány, hosszabb kiszállítási idő.


A bejegyzés becsült olvasási ideje < 1 perc

2021. évi Szent Erzsébet emlékérme

Árpád-házi Szent Erzsébet előtt tisztelegve a Magyar Nemzeti Bank 100 000 Ft névértékű arany emlékérmét és annak 2000 Ft névértékű színesfém változatát bocsátja ki az Árpádházi magyar szenteket bemutató sorozat harmadik tagjaként november 19-én, melyet Endrődy Zoltán tervezett.

Az emlékérme túljegyzés miatt a webshopban és az érmeboltban nem kapható. Az előjegyzett termékek 1 hónapos átvételi időszakát követően, az esetlegesen át nem vett érmék felkerülnek a webshopba.

A kiszállítással történő megrendelések esetében a szállítási idő várhatóan a szokásosnál több időt vesz igénybe.

Tisztelt Ügyfeleink!


Tudtad? ( történelmi érdekességek )

Az Eiffel-torony eredetileg Barcelonának készült. Az Eiffel-torony otthonosan néz ki Párizsban, és a legnépszerűbb turisztikai látványosság a francia városban – de nem ott kellene lennie! Amikor Gustav Eiffel bemutatta a tervet Barcelonának, a város túl rondának gondolta. Ezért az 1889-es párizsi nemzetközi kiállításon "ideiglenesen" lett bemutatva, de azóta is ott van.

A megnövekedett forgalomra való tekintettel a kiszállításal történő előjegyzések illetve a webáruházi megrendelések esetében a kiszállítási idő várhatóan a megszokottnál hosszabb időt vesz igénybe.

Megértésüket köszönjük.

A “10 éves Magyarország Alaptörvénye” színesfém emlékérme elfogyott.

A “10 éves Magyarország Alaptörvénye” elnevezésű, az Alaptörvény hatályba lépésének 10. évfordulója alkalmából kibocsátott  2000 Ft-os színesfém emlékérme elfogyott.

Hirdetés


Van véleményed? Valamit javítanál a cikkben? Vagy csak hozzászólnál?


Legfrissebb bejegyzések